Työpaja tanssijoille: työskentely autisminkirjon henkilöiden kanssa


lauantaina 3.2.2024
klo 11.00–14.00

Ei osallistumismaksua

Kieli: suomi ja/tai ruotsi tarpeen mukaan


Esitystaiteen keskus, Suvilahti
Kaasutehtaankatu 1/33, rakennus nr. 6 Puhdistamo
Helsinki


Päivitys 25.1.: työpaja on tällä hetkellä täynnä, voit halutessasi ilmoittautua jonoon:
info@liisapentti.com


Työpaja on suunnattu autismikirjon henkilöiden kanssa työskentelystä kiinnostuneille tanssintekijöille. Koreografi Liisa Pentti on opettanut tanssia autismikirjon henkilöille vuodesta 2015 ja kehittänyt työskentelytapoja, jotka pohjautuvat kontakti-improvisaatioon, nykytanssiin ja somaattisiin menetelmiin. Työpajan tarkoituksena on herättää kiinnostusta tähän työhön ja myös löytää opetustiimiin uusia jäseniä.

Päivän aikana Liisa Pentti kertoo työskentelystä ja sen lähtökohdista. Tutustumme opetuksessa käytettyihin harjoitteisiin ja tehtäviin. Työpaja on avoin kaikille kiinnostuneille tanssintekijöille. Osallistujia mahtuu mukaan enintään kahdeksan henkilöä.

Toivomme, että ilmoittautumisen yhteydessä kerrot muutamalla lauseella kiinnostuksestasi työskennellä erityisryhmien kanssa.

Lisätietoja voi tiedustella Liisa Pentiltä, liisa@liisapentti.com

Työpaja on osa Liisa Pentti +Co:n kehittämishanketta, jossa laajennetaan tanssiryhmän yhteisöllistä toimintaa ja sen vaikuttavuutta. Hanketta tukee Helsingin kaupunki ja sen yhteistyökumppanina toimii Kehitysvammatuki 57 ry.


Kuva: Sari Antikainen