Kesäresidenssihaku 2023Liisa Pentti +Co tarjoaa residenssimahdollisuuden Suomessa ja ulkomailla toimiville tanssi- ja esitystaiteilijoille ja -työryhmille studiossaan Hernesaaressa kesä-heinäkuussa 2023. Residenssitoiminnan tavoitteena on tarjota taiteilijoille ja työryhmille rauhallinen työskentelytila, jota voi hakea esim. tutkimukselliseen tai tulevaan projektiin liittyvään työskentelyyn. Residenssin lopuksi taiteilijoilla on halutessaan mahdollisuus järjestää work-in-progress-tyylinen esitys tai tapahtuma.

Tarjoamme viikon mittaisia puoli- ja kokopäiväisiä residenssiperiodeja välillä 26.6.–30.7.2023. Liisa Pentti +Co Studion pinta-ala on 80 m², minkä lisäksi käytössä on n. 25 m² tauko-/toimistotila. Tilan korkeus on noin 3,1 metriä, ja tilassa on ikkunat takaseinällä. Studiossa on vaaleat verhot, harmaa tanssimatto, loisteputkivalaistus sekä äänentoistolaitteet. Studiossa työskennellään ilman kenkiä.

Haku residenssiin on nyt käynnissä ja päättyy perjantaina 24.3.2023 klo 23.59. Vapaamuotoisen hakemuksen tulee sisältää taiteilijan tai työryhmän yhteyshenkilön yhteystiedot, residenssiperiodin työsuunnitelma, sopivat ajankohdat, mahdollisimman monen työryhmän jäsenen ansioluettelot sekä 1–2 videolinkkiä taiteilijan/työryhmän aikaisempiin töihin.

Lähetä hakemus osoitteeseen info@liisapentti.com 24.3.2023 mennessä otsikolla “Kesäresidenssi 2023”. Päätöksestä ilmoitetaan kaikille hakijoille sähköpostitse 16.4.2023 mennessä.

Lisätietoja residenssimahdollisuudesta antaa Liisa Pentti. Voit ottaa yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen info@liisapentti.com.StudioStudiomme sijaitsee Hernesaaressa, osoitteessa Laivakatu 5 K. Käytössä on n. 80 m2 tanssistudio, aulatilat ja n. 25m2 toimisto-/pienryhmätyöskentelytila. Studio tarjoaa ryhmän piirissä toimivalle tanssiyhteisölle puitteet. Studiossa on toteutettu ympärivuotista esitys- ja tapahtumatoimintaa, opetustoimintaa sekä kesäresidenssitoimintaa. Studiossa on harmaa tanssilattia ja äänentoistolaitteet.


Katso kuvia studiosta tästä.KesäresidenssiVuonna 2020 Liisa Pentti +Co aloitti kesäresidenssitoiminnan studiossaan, joka suuntautuu tanssi- ja Suomessa ja ulkomailla toimiville tanssi- ja esitystaiteilijoille ja työryhmille. Residenssitoiminnan tavoitteena on tarjota taiteilijoille ja työryhmille rauhallinen työskentelytila, jota voi hakea esim. tutkimukselliseen tai tulevaan projektiin liittyvään työskentelyyn. Residenssin lopuksi taiteilijoilla on halutessaan mahdollisuus järjestää work-in-progress-tyylinen esitys tai tapahtuma. Taiteilijat valitaan avoimen kautta, joka järjestetään vuosittain keväällä.