Kesäresidenssi 2023Liisa Pentti +Co:n kesäresidenssihaku vuodelle 2023 on päättynyt. Hakemuksia saapui yhteensä 18. Residenssiin valittiin tällä kertaa kuusi taiteiilijaa / työryhmää:

Raphaël Beau & Violeta Rodriguez
Jesse Ojajärvi & Anna-Kaarina Jokinen
Siiri Kortelainen & Kaisa Rajahalme
Laura Pietiläinen, Lauri Mattila & Sara Pathirane
Alina Sakko & Oliver Kollberg
Emmi Pennanen

Haluamme onnitella valittuja taiteilijoita sekä kiittää kaikkia hakijoita mielenkiintoisista hakemuksista. Haku seuraavaan residenssiin avataan jälleen ensi keväänä.StudioStudiomme sijaitsee Hernesaaressa, osoitteessa Laivakatu 5 K. Käytössä on n. 80 m2 tanssistudio, aulatilat ja n. 25m2 toimisto-/pienryhmätyöskentelytila. Studio tarjoaa ryhmän piirissä toimivalle tanssiyhteisölle puitteet. Studiossa on toteutettu ympärivuotista esitys- ja tapahtumatoimintaa, opetustoimintaa sekä kesäresidenssitoimintaa. Studiossa on harmaa tanssilattia ja äänentoistolaitteet.


Katso kuvia studiosta tästä.KesäresidenssiVuonna 2020 Liisa Pentti +Co aloitti kesäresidenssitoiminnan studiossaan, joka suuntautuu tanssi- ja Suomessa ja ulkomailla toimiville tanssi- ja esitystaiteilijoille ja työryhmille. Residenssitoiminnan tavoitteena on tarjota taiteilijoille ja työryhmille rauhallinen työskentelytila, jota voi hakea esim. tutkimukselliseen tai tulevaan projektiin liittyvään työskentelyyn. Residenssin lopuksi taiteilijoilla on halutessaan mahdollisuus järjestää work-in-progress-tyylinen esitys tai tapahtuma. Taiteilijat valitaan avoimen kautta, joka järjestetään vuosittain keväällä.