Kesäresidenssi valinnat 2024Liisa Pentti +Co tarjoaa residenssimahdollisuuden Suomessa ja ulkomailla toimiville tanssi- ja esitystaiteilijoille ja -työryhmille studiossaan Hernesaaressa kesä-heinäkuussa 2024. Residenssitoiminnan tavoitteena on tarjota taiteilijoille ja työryhmille rauhallinen työskentelytila, jota voi hakea esim. tutkimukselliseen tai tulevaan projektiin liittyvään työskentelyyn. Residenssin lopuksi taiteilijoilla on halutessaan mahdollisuus järjestää work-in-progress-tyylinen esitys tai tapahtuma.

Vuoden 2024 haku on päättynyt.

Tänä vuonna residenssiin valittiin kuusi taitelijiaa / ryhmää:

Sonja Aaltonen
Marjukka Savolainen 
Miro Puranen 
Jenni Kivelä 
Ada Freund
Yasen Vasilev


Kiitos kaikille hakijoille monipuolisista sekä kiinnostavista hakemuksista. Seuraava residenssihaku järjestetään keväällä 2025.StudioStudiomme sijaitsee Hernesaaressa, osoitteessa Laivakatu 5 K. Käytössä on n. 80 m2 tanssistudio, aulatilat ja n. 25m2 toimisto-/pienryhmätyöskentelytila. Studio tarjoaa ryhmän piirissä toimivalle tanssiyhteisölle puitteet. Studiossa on toteutettu ympärivuotista esitys- ja tapahtumatoimintaa, opetustoimintaa sekä kesäresidenssitoimintaa. Studiossa on harmaa tanssilattia ja äänentoistolaitteet.


Katso kuvia studiosta tästä.KesäresidenssiVuonna 2020 Liisa Pentti +Co aloitti kesäresidenssitoiminnan studiossaan, joka suuntautuu tanssi- ja Suomessa ja ulkomailla toimiville tanssi- ja esitystaiteilijoille ja työryhmille. Residenssitoiminnan tavoitteena on tarjota taiteilijoille ja työryhmille rauhallinen työskentelytila, jota voi hakea esim. tutkimukselliseen tai tulevaan projektiin liittyvään työskentelyyn. Residenssin lopuksi taiteilijoilla on halutessaan mahdollisuus järjestää work-in-progress-tyylinen esitys tai tapahtuma. Taiteilijat valitaan avoimen kautta, joka järjestetään vuosittain keväällä.