Together in the Universe of Sound:
Liisa Pentti: Mabel Revival


Pe 15.10.2021 klo 18.00 
Kesto n. 40 min,
esityksen jälkeen taiteilijakeskustelu

Maunula-talo, Metsäpurosali
Metsäpurontie 4, Helsinki
KuvausMabel tekee paluun Together in the Universe of Sound -festivaalilla!

Mabel Revival on hilpeä ja hävytön sekoitus tanssia, performanssia ja tee-se-itse kabareeta. Koreografi ja tanssija Liisa Pentti sekä muusikko Gonzalo Muruaga Olguin johdattavat katsojan diivojen hämäräperäiseen ja lumotuun maailmaan, jossa nuo ihailun ja halun kohteet oleilevat. Mabelin ensi-ilta oli lokakuussa 2008 Zodiak – Uuden tanssin keskuksessa ja sitä on sen jälkeen esitetty erilaisissa tiloissa ja tapahtumissa.

Liisa Pentti, diiva
Gonzalo Muruaga Olguin, muusikko
Diva coach: Frans Poelstra
Make-up coach: Tuija Luukkainen
Puvut: Terttu Torkkola
Tuotanto: Liisa Pentti +Co

***

Esitys on osa Together in the Universe of Sound -tapahtumaa, joka järjestetään Maunula-talolla kahtena lokakuun viikonloppuna: 15.-16.10.2021 ja 29.-30.10.2021. Voit ostaa myös festivaalipassin, jolla pääset kaikkiin maksullisiin esitystapahtumiin, hinta 30/20 eur. Tapahtuman järjestävät Oblivia ja Liisa Pentti +Co yhteistyössä Maunula-talon kanssa.

Tapahtumaa tukevat: Goethe-Institut Finnland, Helsingin kaupunki, Konstsamfundet, Stiftelsen Tre Smeder, Suomen kulttuurirahasto, Taiteen edistämiskeskus ja DANCE ON TOUR AUSTRIA – a project by Tanzquartier Wien in cooperation with the Federal Ministry for European and International Affairs.

Kuva: Esko Koivisto