Together in the Universe of Disco – juhlat ja klubi


La 30.10.2021 klo 19.00–23.30
Vapaa pääsy

Maunula-talo, Metsäpurosali
Metsäpurontie 4, Helsinki
OhjelmaTogether in the Universe of Sound -festivaali päättyy klubi-iltaan live-musiikin ja kahden tanssijalkaa vipattavan dj-setin siivittämänä. Tervetuloa limudiskoon joraamaan tanssilattia matalaksi!

Aikataulu

19.00 Paradox Box
free jazz | electro | african | media art | live visuals
Paradox Box yhdistää jazzin hyvää tekevän voiman, afrikkalaisen mikrosufflen ja elektronisen efektoinnin. Kun mukana on moniulotteinen ja hetkessä elävä mediataide, lopputulos nostaa kokemuksen uusiin sfääreihin. Esitys on yhteenkutoutuva ja aistit avaava happening.

20.00 DJs Annika & Liisa
20.30 DJ’s L’Arse & MC Testo P

***

Juhla on osa Together in the Universe of Sound -festivaalia, joka järjestetään Maunula-talolla kahtena lokakuun viikonloppuna: 15.-16.10.2021 ja 29.-30.10.2021. Voit ostaa myös festivaalipassin, jolla pääset kaikkiin maksullisiin esitystapahtumiin, hinta 30/20 eur. Tapahtuman järjestävät Oblivia ja Liisa Pentti +Co yhteistyössä Maunula-talon kanssa.

Tapahtumaa tukevat: DANCE ON TOUR AUSTRIA – a project by Tanzquartier Wien in cooperation with the Federal Ministry for European and International Affairs, Goethe-Institut Finnland, Helsingin kaupunki, Konstsamfundet, Stiftelsen Tre Smeder, Suomen kulttuurirahasto ja Taiteen edistämiskeskus.Kuvat: Jenni Salminen, Sami Mannerheimo