Tanssileiri


ma–pe 3.-7.6.2024
Urhean peilisali
Helsinki

Lisätiedot ja ilmoittautuminen 25.4.2024 mennessä KV57:n sivuilla tästä linkistäLiisa Pentti +Co on aloittanut yhteistyön Kehitysvammatuki 57:n kanssa, ja ensimmäinen yhteinen tapahtuma on päiväleirinä toteutettava tanssileiri Helsingissä 3.-7.6.2024. Leiri on suunnattu kehitysvammaisille ja vastaavaa laaja-alaista tukea tarvitseville tanssista kiinnostuneille helsinkiläisille. 

Tunneilla tehdään monenlaisia, usein tanssia ja musiikkia yhdistäviä harjoituksia, jotka tähtäävät oman liikkeen tuottamiseen. Leiri sopii kaikille, eikä aikaisempaa kokemusta tanssista tarvitse olla. Tilat ovat esteettömät.

Leiripäivät alkavat aamuisin klo 9:30 ja päättyvät klo 15:45, paitsi perjantaina päivä loppuu aiemmin (tämä ilmoitetaan leiriläisille).

Leiri sopii sinulle, joka olet kiinnostunut tanssista ja haluat päästä kokeilemaan tanssia ja oppimaan uutta. Voit olla kokenut tanssija tai vasta-aloittelija. Sinulla ei tarvitse olla kokemusta tanssista osallistuaksesi leirille - kokeillaan sitä yhdessä! Tykkäät liikkumisesta ja aktiivisesta leiriohjelmasta. Päivän aikana tulee myös muutamia siirtymiä esimerkiksi ruokailua varten.

Leiri on osa Helsingin kaupungin rahoittamaa Liisa Pentti +Co:n yhteisöllisen toiminnan kehittämishanketta.Kuvat: Sari Antikainen


︎EDELLINEN