With Pleasure
– after work -improvisaatioesitys Tiistai 6.9.
18.00

Eskus, Rakennus 6 (Puhdistamo)
Kaasutehtaankatu 1
Helsinki


Oblivia ja ystävät esittävät ääni- ja liikeimprovisaatioita kolmena tiistai-iltana Eskuksessa, Suvilahdessa.


Ääni, liike ja improvisaatio ovat olennaisia elementtejä Oblivian työskentelyssä uuden musiikkiteatterin parissa. Olemme kutsuneet taiteilijoita, jotka työskentelevät äänen ja liikkeen parissa, improvisoimaan sooloina ja duoina. Esityssarja liittyy Oblivian strategian “pleasure prinsiippiin” eli nautinnon ja sallivuuden kulttuurin jakamiseen. Esitysten jälkeen on keskustelu illan taiteilijoiden kanssa.

Ensimmäisenä tiistaina duo Liisa Pentti ja Annika Tudeer improvisoivat yhdessä, mikä on jatkoa vuosi sitten Together in the Universe of Sound -tapahtumassa nähdylle, suuren suosion saanelle syntymäpäiväesitykselle. Toisena tiistaina Pia Lindy ja Annika Tudeer jakavat sooloimprovisaatiopraktiikkansa sekä laulajat Rachel McIntosh ja Minna-Leena Lahti improvisoivat duona. Kolmantena iltana Pia Lindyn ja Annika Tudeerin kanssa lattialla nähdään Vera Lapitskaya ja Mikko Niemistö.

Tiistaina 6.9. klo 18.00 duo Liisa Pentti ja Annika Tudeer.

Muut esityskerrat
- Tiistaina 27.9 klo 18.00 soolopraktiikka Pia Lindy ja Annika Tudeer, duo Rachel McIntosh ja Minna-Leena Lahti.
- Tiistaina 18.10 klo 18.00 Pia Lindy, Annika Tudeer, Vera Lapitskaya, Mikko Niemistö, sooloja.

Sisäänpääsy 1 € ylöspäin. Tuotto menee kokonaisuudessaan ukrainalaisten taiteilijoiden tukemiseen Kiev Biennalen kautta. Maksu Oblivian tilille: FI74 1745 3000 0046 40. Viesti: impro ja pvm tai käteisellä ovella.  Lippuvaraukset: info@oblivia.fi

Tuotanto
Oblivia

Tukijat
Helsingin kaupunki, TAIKE