Kontaktissa - In Contact
Caisan valkokangas tanssii


La 2.3.2024
klo 15.00

Kulttuurikeskus Caisa
Kaikukatu 4 B, Helsinki

Lisätietoja Caisan verkkosivuilla: www.caisa.fi

Liput: 7 eur; yhteislippu kahteen näytökseen 11 eur

Ennakkoliput verkosta: https://www.lippu.fi/artist/kulttuurikeskus-caisa/caisan-valkokangas-tanssii-3476521/Moninainen tanssielokuva pääsee esille elokuvanäytöksessä nimeltään Kontaktissa, missä jokainen elokuva kurkottaa yhteyteen pääsyyn joko toisen, itsensä tai ympäristönsä kanssa.Sari Antikaisen
dokumentissa ”Tanssitunti” koreografi Liisa Pentti ja joukko autismin kirjon nuoria kommunikoi sanattomasti aistituntemuksien välityksellä ainutlaatuisin tavoin.

Muu ohjelmisto:
Elokuvanäytöksen aloittaa Elli IsokoskenAlinan aamu” -elokuva, jossa valloittava Alina herää uuteen aamun, nähdäkseen tuoko se mukanaan helmiä vai soraa.

Where I Please” -elokuvassa Heini Mäntylä ja Iiris Laakso antavat yölliset kadut yksin kuljeskelevalle nuorelle naiselle.

Urbaaneissa maisemissa ollaan myös illan toisessa dokumenttielokuvassa ”Shifting”. Anna Nykyri antaa tilaa kolmelle liikkeen taitureille, joiden ura ei mennytkään kuten unelmissa.

The Will to Change” on DANCO – School of De-Colonizing the Art of Dance -kollektiivin teos ja se kysyy: kenellä on oikeus koskea, halata tai suudella?

Emi Linnakosken elokuva ”Sanatoniho” tuo näkyväksi henkisen väkivallan arpia. Miten toipua jostain mikä on näkymätöntä?

Let There Be Tea” juhlistaa elämää anteeksi pyytelemättä ja värejä säästämättä. Elokuvan tekijöinä on neljän tanssijan kollektiivi: Anna-Kaarina Jokinen, Catrin Kaitaro, Ines Kakkonen ja Tinja Nerkko.

Viimeisenä elokuvana nähdään Kati Kallion ohjaama ”Käy rinnallain”, joka perustuu Elli Isokosken ideaan ja illan ensimmäisen elokuvan ”Alinan” aka Kyllikki Piiran pohdintoihin elämästä, ystävyydestä ja yksinäisyydestä.


Kuvat: Sari Antikainen, flyer Caisa & Catrin Kaitaro