Events

Open morning classes at Liisa Pentti +Co Studio 9.11.-18.12.

By 09.11.2020November 28th, 2020No Comments

Prices:
6-week course (1 morning class/week, total 9 hours): 78 €
2 x 6-week course (2 morning classes/week, total 18 hours): 140 €
3 x 6-week course (3 morning classes/week, total  27 hours): 210 €
Single class (90 mins): 15 €
Sign up by 1.11. by sending an email to the address info@liisapentti.com.
Facebook event

 

NB. We have had to cancel the Friday morning classes from 4th December onwards because of covid-19 situation. The Monday and Wednesday classes have been moved to Zoom from 30th November onwards. Sign up for the Zoom classes: info@liisapentti.com

HUOM. Valitettavasti olemme joutuneet perumaan perjantain aamutunnit 4.12. lähtien uusien koronarajoitusten takia. Maanantain ja keskiviikon tunnit siirretään Zoom-sovellukseen 30.11. alkaen. Ilmoittaudu mukaan Zoom-tunnille: info@liisapentti.com

 

Liisa Pentti +Co will start morning dance classes in the company’s studio on 9th November. The classes are held on Mondays, Wednesdays and Fridays and the instructors are Pinja Poropudas and Liisa Pentti. The morning classes are aimed for dance and theatre professionals, students and everyone interested in movement.

You can attend the morning classes as a 6-week course or individually, with a one-time payment of 15€/per class. If you sign up for a 6-week course, it is possible to make up missed classes by attending one of the other morning classes. In this case, please let us know in advance via email about your absence and which class you would like to attend instead.

If you want to attend classes with a one-time payment please sign up in advance via email: info@liisapentti.com

Classes:
Mondays at 10-11.30: Morning ballet. Instructor: Pinja Poropudas
Wednesdays at 10-11.30: Morning class. Instructor: Liisa Pentti
Fridays at 10-11.30: Dancing to music. Instructor: Liisa Pentti

 

Kaikille avoimet aamutunnit Liisa Pentti +Co Studiossa 9.11.-18.12.

Liisa Pentti +Co aloittaa tanssin aamutunnit studiossaan 9.11. Tunnit pidetään maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin ja ohjaajina toimivat Pinja Poropudas ja Liisa Pentti. Tunnit sopivat tanssin ja teatterin ammattilaisille sekä opiskelijoille, harrastajille ja kaikille liikkeestä kiinnostuneille.

Tunneilla voit käydä joko kurssimuotoisesti tai yksittäin kertamaksulla. Jos ilmoittaudut kuuden viikon kurssille, voit käydä tarvittaessa korvaamassa poissaoloja muilla aamutunneilla. Ilmoitathan tällöin etukäteen sähköpostilla poissaolostasi sekä mille tunnilla haluaisit tulla korvaamaan.

Jos haluat käydä tunneilla kertamaksulla, ilmoittauduthan jokaiselle tunnille etukäteen osoitteeseen info@liisapentti.com

Hinnat:
6 viikon kurssi (1 aamutunti/viikko, yht. 9 h): 78 €
Kaksi 6 viikon kurssia (2 aamutuntia/viikko, yht. 18 h): 140 €
Kolme 6 viikon kurssia (3 aamutuntia/viikko, yht. 27 h): 210 €
Kertamaksu (90 min): 15 €
Ilmoittautumiset 1.11. mennessä osoitteeseen info@liisapentti.com.

 

Maanantaisin klo 10-11.30: Aamubaletti
Tunneilla keskitymme liikkumaan sisältä ulospäin. Hyvän keskustan tuen ja lattiaan juurtumisen kautta pääsemme harjoittamaan raajojen artikulaatiota ja liikkuvan selkärangan virtaavaa liikettä. Pyrimme löytämään kokonaisvaltaista ja hengittävää liikettä, joka sekä avaa, että vahvistaa kehoa ja kutsuu heittäytymään liikkeeseen ja nauttimaan tanssista. Tunti rakentuu kehoa herättävistä ja virittävistä harjoitteista kohti monimutkaisempia ja tilallisempia liikesarjoja. Jokainen on tervetullut liikkumaan omasta tanssi- ja liiketaustastaan käsin. Koen tärkeäksi, että tunneilla on rento ilmapiiri, jossa on hauskaa ja turvallista harjoittaa kehoa ja mieltä baletin liikekielen kautta.
Ohjaaja: Pinja Poropudas. Pinja on valmistunut tanssitaiteen maisteriksi vuonna 2018 Teatterikorkeakoulusta ja toimii tällä hetkellä freelance-tanssijana.

Keskiviikkoisin klo 10-11.30: Aamutunti
Liisa Pentin ohjaamalla aamutunnilla keskitytään erilaisten somaattisten menetelmien (mm. Todd-alignment, BMCã) kautta syntyvään keholliseen havainnointiin ja siitä nousevaan liikkeeseen. Kehon linjauksia ja spiraaleja virittävän työskentelyn päämäärä on yhdistää somaattinen käsitteistö yksinkertaisiin sarjoihin, tilankäyttöön ja rytmiin sekä herättää keho päivää varten.

Perjantaisin klo 10-11.30: Tanssia musiikkiin
Liisa Pentin ohjaama tanssitunti antaa mahdollisuuden tunnin mittaiselle tanssille musiikkiin. Soittolista vaihtelee viikoittain ja osallistujien vinkit ja toiveet ovat tervetulleita. Tunti alkaa tanssien, mutta osallistujat voivat tulla studioon lämmittelemään jo klo 9.30 alkaen. Tanssitunnin jälkeen on varattu aikaa ajatustenvaihdolle sekä yhteiselle kahvi- ja teehetkelle.
Tiedustelut: info@liisapentti.com, 050 412 7116

Kuva: Uupi Tirronen