Events

Autismihankkeen päätösjuhla ja elokuvanäytös
Zodiak, Helsinki

Koreografi Liisa Pentti on pitänyt tanssitunteja autismin kirjon nuorille syyskuusta 2015 alkaen, osana Zodiak – Uuden tanssin keskuksen ja Liisa Pentti +Co:n yhteistä autismihanketta. Hankkeen tavoitteena on ollut tarjota autismin kirjon nuorille mahdollisuus harrastaa tanssia ja etsiä tanssitaiteen keinoin väyliä itseilmaisuun sekä luovaan toimintaan. Hanke on toteutettu yhteistyössä Autismisäätiön kanssa.

Zodiak järjestää hankkeen päätösjuhlan perjantaina 1.4.2016 klo 18-20 Zodiakin studiossa C4 Kaapelitehtaalla (Tallberginkatu 1 C, 00180 Helsinki). Päätösjuhlassa esitetään dokumentaarinen lyhytelokuva, joka on kuvattu hankkeen aikana. Hankkeeseen osallistuneet nuoret esittävät myös joitakin tanssitunneilla tehtyjä harjoitteita.

Dokumentaarisen lyhytelokuvan on ohjannut ja leikannut elokuvaohjaaja Sari Antikainen. Kuvaajana on toiminut Päivi Kettunen. Tanssitunneilla on Liisa Pentin lisäksi ollut mukana Autismisäätiön työntekijä Annina Lindeman sekä harjoittelija Tuula Turunen.

Päätösjuhlaan voi osallistua ilmoittautumalla ennakkoon (15.3. mennessä) sähköpostitse osoitteeseen inari.pesonen@zodiak.fi. Hankkeen henkilökuntaa voi tavata päätösjuhlassa.

 

Lue lisää tanssihankkeesta

 

 

Wow look at this!

This is an optional, highly
customizable off canvas area.

About Salient

The Castle
Unit 345
2500 Castle Dr
Manhattan, NY

T: +216 (0)40 3629 4753
E: hello@themenectar.com